Rendezvényszervezés: Díjátadó
Sikeres rendezvényre vágysz, problémamentes szervezéssel és elégedett vendégekkel? Akkor szükséged lesz valakire, aki otthon van a rendezvényszervezés világában és mindent megtesz, hogy a rendezvényed olyan legyen, amilyennek elképzelted.

Nem könnyű megbízható, profi rendezvényszervező céget találni, olyat, akik valódi partnerként minden esetben a megrendelő igényeit tartják szem előtt.

Mi a Szépkilátás Vendéglátás Kft.-nél a rendezvényszervezés mellett munkaerő-kölcsönzéssel is foglalkozunk: szakképzett felszolgálókat, szakácsokat és konyhai kisegítőket közvetítünk szállodák, party service cégek és éttermek részére Budapesten, valamint az ország különböző pontjain. Több évtizedes vendéglátásban szerzett tapasztalattal a hátunk mögött pontosan ismerjük a magyarországi vendéglátóipar résztvevőit, és tisztában vagyunk a rendezvények minden összetevőjével, részfeladatával. Bízd ránk a rendezvényed teljeskörű szervezését, a lebonyolítást és a vendéglátást is!

Megbízóink számára felkutatjuk a legimpozánsabb helyszíneket, megtaláljuk az igényeknek legmegfelelőbb szolgáltatókat és rugalmas hozzáállásunkkal segítünk, hogy a rendezvényed olyan legyen, amilyennek elképzelted. Megbízható partnerként segítünk, legyen szó akár szűk körű esküvőről, nagyobb létszámú lakodalomról, akár több száz fős konferenciákról, tréningekről, gálavacsorákról vagy több ezer fős családi napokról, Neked pedig nem lesz más dolgod, mint hogy büszke házigazdaként jól érezd magad!

Miért érdemes minket választanod?
- Megbízhatóak vagyunk, és erre 100%-os garanciát vállalunk
- Speciális igényeknek is eleget teszünk, kiemelt figyelmet fordítunk az ételallergiás és / vagy érzékeny vendégekre
- Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a vendéglátás számos területén
- Minden terhet leveszünk a válladról, a megfelelő munkaerőről is gondoskodunk


Üzleti rendezvényt, tréninget, konferenciát esetleg családi napot vagy esküvőt szervezel?
Mindehhez egy megbízható partnert keresel, akire nyugodtan rábízhatod a szervezéssel és lebonyolítással járó feladatokat? Akkor a legjobb helyen jársz. A Szépkilátás Vendéglátás Kft.-nél mi pont ebben segítünk az ügyfeleinknek.

Sokszor keresnek meg minket ügynökségek, akik ügyfeleik számára szerveznek családi napokat, üzleti rendezvényeket, tréningeket, konferenciákat és segítségünket kérik a szervezésben vagy a cateringben. A kisebb-nagyobb cégek és ügynökségek mellett, ügyfeleink között megtalálhatók az esküvő előtt álló párok vagy összejövetelt szervező családok is.

Balaton parti étteremként különösen nagy örömmel vesszük a környékről érkező megkereséseket és étterem kitelepüléssel, teljes körű vendéglátással járulunk hozzá a balatoni rendezvények sikeréhez.

Célunk, minden esetben, hogy professzionális vendéglátással és precíz, pontos szervezéssel tegyük felejthetetlenné ügyfeleink rendezvényeit, legyen szó egy szűk körű családi ebédről vagy akár több ezer fős szakmai konferenciáról.


Miben számíthatsz a segítségünkre?
- Esküvők teljeskörű szervezése és lebonyolítása
- Étterem kitelepülés Balaton környéki városokba
- Catering konferenciákra, előadásokra, szakmai rendezvényekre
- Kávészünet és büféebéd tréningekre, oktatásokra
- Kitelepült vendéglátás családi napokra
- Csapatépítő programok szervezése és kitelepült vendéglátás


Egyedi ajánlatot kérnél?
Írd meg nekünk, mire van szükséged és összeállítunk számodra egy egyedi ajánlatot a Te igényeid alapján! kapcsolat

Miért érdemes minket választanod?
- Nincs lemondás, amit elvállaltunk, azt véghez is visszük. Biztosan számíthat ránk, nem kell attól tartania, hogy a rendezvény előtti hetekben visszamondjuk a munkát és új partner után kell néznie…
- Sokan tartanak attól, hogy elég lesz e a megrendelt étel, ital, ami érthető, hiszen rendkívül kínos perceket okozhat, ha egy konferencia délutáni szünetében elfogy a kávé vagy egy esküvőn kevés a desszert… Nálunk ez sosem fordulhat elő, precíz kalkulációnk eredményeképp mindig van tartalékunk.
- Vannak, akik azt gondolják, rendezvényszervezőt fogadni túl drága, és különben is, hányan vannak, akik a saját esküvőjüket maguknak szervezik meg és minden jól sikerül?! Akkor mégis miért lenne szükségem esküvőszervezőre?

Ez egy szakma, saját titkos receptekkel, apró fortélyokkal, amiket bevethetünk, hogy a rendezvényed emlékezetes legyen és minden flottul menjen.

Képzeld csak el, hogy valaki minden szervezéssel járó terhet, telefonálgatást, egyeztetést és idegeskedést levesz a válladról, hogy Neked semmi más dolgod ne legyen, mint tündökölni a nagy napon, élvezni a rendezvényed.

Ha minden szervezéssel töltött órában foglalkozhatnál a saját munkáddal, nem venne el időt a zsúfolt hétköznapjaidból, megérné kiszervezni ezt a feladatot nem?