Honnan hova, 20 év története
Minden a kockás füzettel, az igazgatói irodával és mennyei falatokkal indult...


Honnan:

Édesapám, Revuczky Csaba mellett a vendéglátó főiskola tankonyhájában nőttem fel, már akkor egyértelmű volt, hogy egy életre beszippantott a vendéglátás.

1996 óra foglalkozom munkaerő-kölcsönzéssel, kezdetben még egy kockás füzetbe írtam a jelentkező osztálytársak nevét, hétfőnként többször kezdtem az igazgatónő irodájában, mert pénteken senki nem jött suliba… Mind arra hivatkoztak, hogy velem dolgoztak pincérként egy fogadáson.

Hova:

Számtalan rendezvényhelyszínen megfordultunk a csapattal az ország minden területén, mindenhol lett egy ismerős arc és missziónkká vált, hogy a magyar vendéglátó szakmát megbízható és hozzáértő emberekkel lássuk el és a rendezvényeken még magasabb szintű szolgáltatást nyújtsunk.

A vendéglátás területén és a rendezvényszervezésben eltöltött több, mint 20 év elég ok volt arra, hogy belevágjunk, és a kezünkbe vegyük a jövőnket. Együtt, közösen, egy csapatként.

11 évi alsóörsi állomásozás után 2012 óta foglalkozunk rendezvényi étkeztetéssel.

Legyen az családi nap, karácsonyi party, csapatépítő program, sportnap vagy mikulás ünnepség, saját catering szolgáltatásunkkal megtaláljuk a legjobb megoldást. 2016-ben megnyitottuk első saját éttermünket Balatonakarattyán.